Rechtsbijstandsverzekering

In het dagelijks leven kunnen de meest onschuldige situaties onverwacht tot conflicten leiden. Hoe pakt u zo’n conflict best aan, hoe komt u zo snel mogelijk tot een oplossing, en wat zijn eigenlijk uw rechten? Zonder juridische ervaring zit u wellicht met de handen in het haar. Onze rechtsbijstandsverzekering biedt uitkomst.

 

 

 

 

 

 

 

De meest onschuldige situaties kunnen onverwacht tot conflicten leiden. Een goede rechtsbijstandsverzekering biedt uitkomst.

Wat houdt deze verzekering in?
Een goede rechtsbijstansverzekering informeert u niet enkel over uw rechten, maar beschermt u ook financieel tegen de kosten van gerechtelijke procedures. Hebt u schade geleden, dan kunt u rekenen op een correcte vergoeding. Komt het tot een rechtszaak, dan bent u zeker van de beste verdediging.

Waarom een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar?
Het klopt: een rechtsbijstandsverzekering kan deel uitmaken van uw auto- of familiale verzekering. Maar wat bij belangenconflicten? Stel dat de tegenpartij bij dezelfde BA-verzekeraar verzekerd is. Of dat u met uw eigen verzekeraar in de problemen komt. Enkel bij een onafhankelijke en gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar bent u dan aan het juiste adres.

Liever op zeker spelen
Al is een rechtsbijstandsverzekering niet verplicht: om uw belangen goed te verdedigen is ze onmisbaar in bijna elk verzekeringscontract.

Een greep uit de waarborgen:

  • Burgerlijk verhaal
  • Strafrechtelijke verdediging
  • Contractuele geschillen met uw verzekeraar
  • Insolventie van derden
  • Erf-, schenkings- en testamentair recht
  • Fiscaal recht
  • Arbeids- en sociaal recht

Ook liever op zeker spelen?

Onze verzekering is de oplossing voor u. Contacteer ons voor meer gepersonaliseerde info.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 011/80 03 00