Over ons

We plaatsen uw belangen en het welzijn van uw bedrijf voorop

Omdat u belang hecht aan een persoonlijke aanpak, zijn we maar een telefoontje van u verwijderd.

 

 

Kris Kenens
Zaakvoerder
kris@finover.be

 

Pascale Verheyen
Schade & Beheer
pascale@finover.be

 

Petra Vanhoudt
Beheer & administratie
petra@finover.be

 

Kenens & Pellens makelaarskantoor biedt al meer dan 50 jaar een optimale en persoonlijke dienstverlening aan op vlak van verzekeringen, beleggingen en leningen voor particulieren en KMO’s. De samenwerking die ontstond via Pierre Pellens liep naadloos verder met Eric Pellens die vandaag in hetzelfde gebouw SAK Pellens, een succesvol boekhoud-fiscaliteitskantoor, uitbaat.

 

 

 

Finover bvba is de vennootschap achter Kenens & Pellens en staat voor “uw Financiële Onafhankelijkheid Verzekeren”, want ons doel is: wat er ook gebeurt met u, uw gezin, uw zaak of uw (on)roerend vermogen, u hoeft er financieel niet onder te lijden als u goed verzekerd bent.

 

 

Wij streven naar een persoonlijke en optimale dienstverlening, aangepast aan eenieder zijn belangen en met de beste prijs-kwaliteit bij een van onze vernoemde partnerverzekeraars: AXA, AG, Vivium, DKV en DAS.

Wij geven u service op maat voor uw verzekeringen, beleggingen en leningen.

 

 

Finover: uw FINanciële Onafhankelijkheid VERzekeren, hiervoor staat FINOVER!

check

Actief marktonderzoek

 

 

Op de hoogte blijven van nieuwe of aangepaste
verzekeringsproducten? Laat dat maar aan ons over. Wij
scannen de markt continu en onderzoeken de waarde van
elk product. Enkel zo krijgt u een portefeuille die volledig in
uw voordeel is.

check

Achter de schermen voor u in de weer

 

 

Een schadegeval? Een belletje volstaat, en we zijn
vertrokken. Terwijl u zich focust op uw core business, behartigen wij uw dossier. Toegewijd en met vakkennis, als een stille kracht achter de
schermen. Zo slaapt u op twee oren.

check

Persoonlijk en nabij

 

 

Woont u bij ons om de hoek, of komt u van iets verder? Springt
u geregeld bij ons binnen, of belt u liever? We kennen u.
Persoonlijk. En zo verzekeren én behandelen we u ook.

Contact

Maak gerust een afspraak om uw situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. We luisteren en geven u advies in mensentaal. 

 

Jaarlijks wordt mijn pensioendossier geoptimaliseerd, hierdoor stem ik mijn VAPZ en IPT perfect af op mijn behoefte en win ik fiscaal gezien heel wat centen, een specialiteit van dit kantoor.

Peggy uit Paal

Mijn maandelijks spaarplan is volledig afgestemd op ons beleggingsprofiel, we krijgen met regelmaat een overzicht van de rendementen van de fondsen die we kozen, we zijn hier zeer tevreden over de professionele aanpak.

Marc uit Pelt

 

Wij zijn reeds jaren klant bij Kris en Pascale. Tijdens die jaren hebben we reeds meerdere keren gemerkt wat voor een meerwaarde het heeft om met een familiale makelaar te werken. Een ongeval met de wagen vlak voor je op vakantie vertrekt: perfect opgelost. Een oliespoor door een derde veroorzaakt op je nieuw aangelegde oprit: perfect opgelost. Nieuwe huurders in je appartement helpen aan een brandverzekering en huurwaarborgverzekering zodat je zelf meer tijd hebt voor andere zaken: perfect opgelost. Met andere woorden: wij zijn zeer tevreden klanten!

BART EN KATHLEEN

Bart en Kathleen