Nieuws

Laat uw spaargeld voor u werken …

nov 24

Laat uw spaargeld voor u werken, spaar nu tijdens de ‘actieperiode tem 31/12’ met extra voordelen!

U geniet van het leven. Maar genieten kost soms heel wat geld. Daarom legt u elke maand een bedrag opzij op uw spaarrekening, zodat u ook later kunt blijven genieten. Jammer genoeg levert een spaarrekening nauwelijks nog rendement op. Meer nog, ze kost u geld zeker met de hoogste inflatie ooit!
Niet getreurd, wij hebben goed nieuws voor u:
 
Spaar elke maand, met uitzicht op een potentieel hoger rendement, in een tak 23-beleggingsverzekering bij een verzekeraar naar keuze (Athora, Vivium, Ag …).
Instappen kan al vanaf € 50 per maand! Op uw naam of op naam van uw kinderen/kleinkinderen, want zo kan u al aan successieplanning doen.
 
U belegt in een verzekeringsoplossing, waarvan het rendement bepaald wordt door één of meerdere onderliggende beleggingsfondsen. Doen de financiële markten het goed, dan geniet u mogelijk een hoger rendement. Bij een zwak beursklimaat loopt u het risico op een koersdaling en eventueel verlies. Hoe beperken we dat risico?

 • Als uw makelaar en vertrouwenspersoon bepalen wij samen met u uw beleggingsprofiel. Vervolgens stellen we u een oplossing voor die bij dat profiel past.
 • Door maandelijks kleinere bedragen te storten (in plaats van eenmalig een grote som) hoeft u geen schrik te hebben om op het verkeerde moment in te stappen. U neutraliseert als het ware de scherpste pieken en dalen op de beurs. En DUS : ook in een dalende beurs doe je schitterende zaken door goedkoop aan te kopen , ZOALS NU HET GEVAL IS !
 • U kunt uw stortingen spreiden over verschillende kwalitatief fondsen van gereputeerde vermogensbeheerders, zo spreid u een minimaal bedrag over meer dan 5000 bedrijven in diverse sectoren, thema’s, regio’s …
 • U kunt rekenen op de expertise van toonaangevende en betrouwbare verzekeraars op de Belgische markt, en op ons natuurlijk!

 
Bovendien is een tak 23-verzekering fiscaal uiterst interessant. Zo betaalt u geen roerende voorheffing en geen belasting op de meerwaarde. Een premietaks van 2% is wel verschuldigd.
Doet u nog niet aan pensioen en of lange termijn sparen, dan vullen we best al op en boekt u meteen 30% fiscaal voordeel elk jaar.
 
Echter indien u liever niet maandelijks maar eerder eenmalig een kapitaal wenst te beleggen heb ik goed nieuws want Athora neemt de 2 % premietaks voor zijn rekening gedurende de actieperiode tem 31/12/22 ,
 
EN VERLAAGT DE INSTAPKOSTEN!
 
Ik vat nog eens kort de voordelen voor u samen:

 • Lage instapdrempel (reeds vanaf 50€/m)
 • Maximale spreiding dus laag risico
 • Top kwaliteitsfondsen
 • Mooi rendement
 • Fiscaal interessant
 • Lage kosten en geen taks tijdens de actieperiode
 • Perfect om aan successieplanning te doen

 
Benieuwd? Wil u graag met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden om uw spaargeld zinvol te investeren, reageer dan meteen.
 
We werken voor u een voorstel op maat uit en beantwoorden met plezier al uw vragen, tot snel …