VERTREK VEILIG OP VAKANTIE

Reist u met uw wagen of motor naar het buitenland?

Wilt u gerust zijn onderweg naar uw appartement aan zee of uw vakantiehuisje in Frankrijk? Sluit dan zeker een verzekering voor bijstand in binnen- en buitenland af. Ze dekt pechverhelping in België en het buitenland.

Pech én medische bijstand

Onze verzekering dekt de medische en hospitalisatiekosten als gevolg van een ongeval of ziekte, in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast ook de kosten die u of uw werknemer maken moet door die onvoorziene omstandigheden. Denk aan extra hotelkosten of technische bijstand na een ongeval. Wij nemen het u uit handen. 7 op 7, 24 op 24 staan we voor u klaar!

Wie is verzekerd?

Bijna alles wat ook maar kan gebeuren met uw voertuig, uzelf of uw passagiers is gedekt. Dit geldt voor alle personen die bij u thuis gedomicilieerd zijn en die zich in het voertuig van bijstand bevinden. Kortom, u gaat met een gerust gemoed de baan op. Kies uw bijstandsformule Afhankelijk van uw behoeften bieden wij u twee types basisdekking aan:

  • Bijstand voertuigen binnenland – U geniet pechverhelping in heel België – ook als uw wagen met een lege accu voor uw deur geparkeerd staat. U krijgt een vervangwagen als uw wagen niet onmiddellijk hersteld kan worden, of u krijgt een vergoeding voor de terugreis, geldig voor de bestuurder en inzittenden.
  • Bijstand voertuigen binnen- én buitenland – U geniet de service van de bijstand binnenland, aangevuld met een wereldwijde dekking voor pech, en alle kosten ten gevolge van ziekte, ongeval of overlijden. Let wel: bekijk de lijst de gedekte landen op uw verzekeringsbewijs.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij u altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Vraag uw vrijblijvende offerte aan, we zorgen voor een bijstand die u op het lijf geschreven is.